Gattuso heeft eerste zege als trainer van Milan binnen

10 december 2017, 22:51

AC Milan heeft de eerste zege onder de nieuwe trainer Gennaro Gattuso binnen. Zondagavond werd in eigen huis een 2-1 overwinning geboekt op BolognaGiacomo Bonaventura tekende in het San Siro voor beide Milanese treffers.

Voor Gattuso was het treffen met Bologna zijn derde wedstrijd als hoofdtrainer van Milan. Bij zijn debuut werd gelijkgespeeld tegen laagvlieger Benevento. In de Europa League werd vervolgens met 2-0 verloren van NK Rijeka. Tegen Bologna was er al na tien minuten de voorsprong voor de thuisploeg. Na goed terugleggen van Nikola Kalinic zorgde Bonaventura voor de openingstreffer. Daarmee kwam er een einde aan de doelpuntendroogte van 399 minuten in San Siro. 

Na 23 minuten tekende Simone Verdi echter voor de gelijkmaker waardoor de ploegen met een 1-1 tussenstand op het scorebord de kleedkamers opzochten. Een kwartier voor tijd viel alsnog de bevrijdende 2-1. Het was opnieuw Bonaventura die trefzeker was. Ditmaal op aangeven van Fabio Borini. Door de zege bezet Milan momenteel de zevende plaats in de Serie A. Bologna staat negende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen