Faber: "Wedstrijd had een kwartier langer mogen duren"

10 december 2017, 16:29

In een besneeuwd Parkstad Limburg Stadion speelden Roda JC en FC Groningen met 2-2 gelijk. Roda JC stond na 34 minuten spelen op een 2-0 voorsprong, maar de bezoekers kwamen terug. Trainer Ernest Faber hield dan ook gemengde gevoelens aan de wedstrijd over.

"Voor ons was het misschien wel beter geweest als de wedstrijd een kwartier langer had geduurd. Dan hadden we misschien drie punten mee kunnen nemen", doelt Faber tegenover FOX Sports op het feit dat zijn ploeg in het tweede deel van de wedstrijd een stuk beter voor de dag kwam. "In de eerste helft komen we eigenlijk nog goed weg dat het maar 2-0 was. Maar na de gelijkmaker hadden we iets meer moeten doen om de drie punten mee te nemen."

Tom van Weert, die voor beide Groningse doelpunten tekende, was voor Faber de man van de wedstrijd. "Hij steekt er enorm veel energie in en houdt de hele achterhoede van de tegenstander bezig. Daarnaast kan hij ook doelpunten maken. Wat dat betreft heeft hij het heel goed gedaan. Hij had nog wel de derde kunnen maken. Maar dat was misschien te veel voor deze dag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen