Monaco nipt langs Troyes ondanks twee goals Suk

9 december 2017, 21:58

AS Monaco heeft zaterdagavond een 0-2 achterstand omgebogen in een 3-2 overwinning tegen Troyes. Dankzij een doelpunt van Guido Carrillo in de slotfase blijft Monaco toch nog in het spoor van koploper Paris Saint-Germain. Oud-Ajacied Hyun-Jun Suk was tweemaal trefzeker voor Troyes.

Laagvlieger Troyes kwam op bezoek bij Monaco na 25 minuten spelen op achterstand dankzij een treffer van Suk. Daardoor keek Monaco bij rust tegen een achterstand aan. Toen de tweede helft net vijf minuten oud was, werd het nog erger voor de thuisploeg. Suk maakte namelijk zijn tweede van de avond en verdubbelde zo de voorsprong voor Troyes. Daarmee maakte de Zuid-Koreaan zijn vijfde van het seizoen in de Ligue 1.

Twintig minuten voor tijd hielp een eigen doelpunt van Mathieu Deplagne Monaco in het zadel. Door de 1-2 kreeg de thuisploeg ineens nieuwe energie. Vijf minuten voor tijd maakte Carrillo op aangeven van João Moutinho de gelijkmaker. De Argentijnse aanvaller zorgde daarna voor een ontsnapping voor Monaco, want drie minuten later tekende hij voor de 3-2. 

Door de nipte zege blijft Monaco de nummer twee op negen punten afstand van Paris Saint-Germain staan. De koploper won eerder op zaterdag met 3-1 van Lille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen