Heerenveen verliest weer punten: "Zat ons ook niet mee"

9 december 2017, 21:31

Jurgen Streppel zag sc Heerenveen zaterdagavond een 2-1 voorsprong uit handen geven tegen VVV-Venlo. Vijf minuten voor tijd tekende Ralf Seuntjens voor de 2-2. Voor Heerenveen de derde wedstrijd op rij die niet winnend wordt afgesloten.

Heerenveen kwam al na tien minuten op achterstand tegen VVV.  "Er was eigenlijk vrij weinig aan de hand. Bij de 0-1 staan we verkeerd te dekken. Dan glijdt iemand uit en gaat de bal er via via in. Dan zit het ook gewoon niet mee", aldus Streppel na afloop bij FOX Sports. "Daarna hebben we het beter gedaan. In balbezit waren we rustiger en toen hadden we ook meer controle."

"In de tweede helft dacht ik vervolgens: nu gaan we erop en erover", vervolgt Streppel, over wiens positie gespeculeerd wordt in de media door de mindere resultaten. Tegen VVV waren af en toe fluitconcerten vanaf de tribune te horen. Stijn Schaars liet na de wedstrijd echter weten nog achter de trainer te staan. "Als Stijn dat zegt dan sterkt mij dat. Het publiek heeft er iets van te vinden en dat mag ook. Dat is het mooie van voetbal, dat is allemaal geen probleem", zegt de trainer, die zich niet al te druk maakt om zijn positie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen