[ITALIË]: Zenga coach Crotone, Icardi het meest waardevol

9 december 2017, 13:53

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje.

- Crotone stelt Zenga aan als manager

Nadat Davide Nicola eerder deze week opstapte als trainer van Crotone heeft de club Walter Zenga aangetrokken als nieuwe trainer. Op zijn eerste persconferentie bij nummer zestien van de Serie A sprak de manager lovend over zijn voorganger, die hem daarvoor dan weer bedankte via een bericht op Facebook. "Bedankt voor je blijk van waardering. Ik wens je het beste." (Officiële website)

- Icardi leverde Internazionale al negentien punten op

Internazionale is momenteel de fiere koploper van de Serie A en dat heeft het vooral te danken aan Mauro Icardi. Hij scoorde zestien keer in vijftien duels, maar de spits deed dat vaak ook op cruciale momenten. Als je zijn doelpunten bij een gelijke stand en een achterstand op een rijtje zet, zie je dat hij de club uit Milaan maar liefst negentien punten heeft bezorgd. Er is geen speler in de Italiaanse competitie die dit seizoen zo doorslaggevend is. (Football Italia)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen