[ENGELAND]: Shef(f)ield blundert, Musonda verlengt bij Chelsea

9 december 2017, 15:07   Bijgewerkt: 9 december 2017, 16:08

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Pijnlijke fout bij Sheffield United

Bijna elke club heeft tegenwoordig allerlei merchandise om extra inkomsten te creëren. Bij Sheffield United is dat niet anders, alleen op haar 2018-kalender maakte de club een nog al pijnlijke fout. In de naam van de club werd een 'f' vergeten. (Twitter)

- Liverpool verlengt met Grabara

Bij Liverpool hebben ze veel vertrouwen in het talent van Kamil Grabara. De achttienjarige doelman uit Polen maakte in de voorbereiding van het seizoen al zijn debuut in het eerste elftal en zette zaterdagochtend zijn handtekening onder een langdurig contract. Zoals wel vaker gebruikelijk is bij The Reds, is de exacte contractduur niet vrijgegeven. Grabara kwam in 2016 over van Ruch Chorzow. (Clubwebsite)

- Musonda tot 2022 bij Chelsea

Bij Chelsea werd er vrijdag al een krabbel gezet onder een nieuw contract. Charly Musonda (21) lag aanvankelijk vast tot de zomer van 2019, maar die verbintenis is opengebroken en verlengd tot 2022. "Ik hou van deze club en wil me hier verder ontwikkelen. Het doel is om in het team te geraken en nadien dat op lange termijn volhouden", zegt de Belg die vorig jaar verhuurd werd aan Real Betis, maar nu af en toe zijn minuten mag maken in het eerste. (Clubwebsite)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen