Mourinho: "De City-spelers vallen al bij een beetje wind"

9 december 2017, 12:09

In de Engelse media wordt er al gesproken over de most expensive match-up ever, als het gaat om Manchester UnitedManchester City. Op basis van de verwachte opstellingen berekende Sky Sports dat er voor beide selecties nog net geen 700 miljoen pond (bijna 800 miljoen euro) is betaald. Toch is United-manager José Mourinho bang dat de wedstrijd niet door de voetballende kwaliteiten wordt beslist. 

"De City-spelers hebben heel veel goede kwaliteiten, maar een ding dat mij tegenstaat: ze verliezen nog al snel hun balans", zegt de Portugees op de persconferentie twee dagen voor de clash. "Een beetje wind is al genoeg om ze te laten vallen."

Mourinho werd ook nog gevraagd naar het gele strikje dat zijn rivaliserende manager Josep Guardiola draagt om de gevangen politici uit Catalonië te steunen. Het politieke statement zou volgens sommigen tegen de Premier League-regels ingaan. "Als de regels het toestaan, dan is hij vrij om dat te doen. Maar ik ken Pep en snap zijn gevoelens die hij heeft over wat er gaande is in zijn land."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen