Molenaar na Roda-storm: "Nu zorgen voor juiste signalen"

8 december 2017, 20:15

Robert Molenaar hoopt dat de ergste storm met Dani Schahin voorbij is geraasd bij Roda JC. De Limburgers spelen zondag opnieuw in eigen huis, een week nadat Schahin het aan de stok kreeg met de eigen aanhang.

In de week naar het duel met FC Groningen toe stuurde de hekkensluiter van de Eredivisie een statement naar buiten om de rijen te sluiten. "We hebben hier met de groep over gesproken. Spelers hebben duidelijk gemaakt dat ze het eens zijn met de strekking van het verhaal dat Dani na de wedstrijd deed. Wij moeten nu ook zorgen voor juiste signalen op het veld", aldus Molenaar tegen De Limburger.

Schahin is normaal enige spits, maar het is een optie om met een beweeglijke spits om de Duitser heen te spelen. Jorn Vancamp is kandidaat, maar ook Mario Engels.

Groningen weer met vertrouwen

Bij tegenstander FC Groningen gaat het na een donkere periode weer de goede kant op. De overwinning van vorige week bij ADO Den Haag geeft de Trots van het Noorden vertrouwen. "Als je 3-0 wint in Den Haag dan zorgt dat voor een goede sfeer en de manier waarop we speelden, zeker in de tweede helft, was prima", aldus Ernest Faber op de website van Groningen. "We hielden achterin de nul en hebben veel mogelijkheden gehad om te scoren. Het was een zeer goede teamprestatie waarin iedereen zijn aandeel heeft gehad."

Groningen kent wel een aantal twijfelgevallen. Doelman Sergio Padt trainde vrijdag door ziekte niet mee, Lars Veldwijk heeft nekklachten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen