El Ahmadi op de weg terug, mogelijk weer minuten Malacia

8 december 2017, 14:33

Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft bij Feyenoord positief en negatief nieuws gekregen over de fysieke gesteldheid van zijn spelers. Karim El Ahmadi is zo goed als hersteld van een knieblessure, maar Bart Nieuwkoop is dit weekend tegen FC Utrecht zeer waarschijnlijk niet inzetbaar bij Feyenoord. 

Dat heeft de coach aangegeven op de persconferentie in aanloop naar het treffen in de Domstad. El Ahmadi ontbrak nog tegen Napoli, maar kan tegen Utrecht mogelijk weer in actie komen. "Karim heeft vandaag buiten getraind en zal zaterdag aansluiten bij de groep", sprak de oefenmeester.

Rechtsback Nieuwkoop viel al na een kwartier uit tegen Napoli en is een groot vraagteken voor Utrecht-uit. "Bart is vandaag niet buiten geweest, omdat hij iets langer moest herstellen. Het is afwachten hoe hij morgen zal zijn. Hij is nog niet helemaal fit en is voor zondag wel een twijfelgeval."

Miquel Nelom is vanwege een bovenbeenkwetsuur dit weekend nog niet inzetbaar, waardoor Tyrell Malacia weer een mogelijkheid is. De achttienjarige linksback debuteerde tegen Napoli in het eerste. "Tyrell heeft woensdag een goede wedstrijd gespeeld. Ik was erg tevreden over zijn spel. Tyrell is een sterk ventje, maar hij is natuurlijk wel nog maar achttien. Daar zullen we dan ook dan rekening mee houden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen