Groep I: Marseille door na doelpuntloos gelijkspel

7 december 2017, 23:30

Olympique Marseille heeft de knock-outfase van de Europa League bereikt. In eigen huis tegen Red Bull Salzburg, dat al zeker was van de groepswinst, hadden de Fransen genoeg aan een doelpuntloos gelijkspel. Vitoria de Guimaraes en Konyaspor zijn daardoor uitgeschakeld.

Marseille-Salzburg 0-0

Voor Olympique Marseille volstond een gelijkspel om door te gaan naar de volgende ronde van de Europa League. De Fransen ontvingen in eigen huis groepswinnaar Red Bull Salzburg. Salzburg scoorde in groep I het meest van alle ploegen, maar slaagde er niet in om de verdediging van Marseille te verrassen. Omdat ook de thuisploeg niet scoorde eindigde het duel in 0-0. Dat volstond voor Marseille om als tweede door te stoten naar de volgende ronde.

Vitoria de Guimaraes-Konyaspor 1-1

Om door te gaan moest Konyaspor zelf winnen en hopen op een nederlaag van Olympique Marseille. Ook de thuisploeg had nog enige kans op de volgende ronde. De bezoekers kwamen na vijftien minuten spelen op voorsprong dankzij een treffer van Mehdi Bourabia. Een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker nog. Een eigen doelpunt van Ali Turan bepaalde de eindstand op 1-1. Voor beide ploegen was een punt echter te weinig om de knock-outfase te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen