Groep D: Milan verrassend onderuit, AEK Athene door

7 december 2017, 20:59   Bijgewerkt: 7 december 2017, 21:28

AC Milan heeft donderdagavond een verrassende nederlaag geleden in de Europa League. Op bezoek bij Rijeka gingen de Italianen met 2-0 onderuit. AEK Athene speelde met 0-0 gelijk tegen Austria Wien, maar was al zeker van de tweede plaats.

Rijeka-AC Milan 2-0

Groepswinnaar Milan kwam op bezoek in Kroatië op achterstand. Het was Jakov Puljic die na zeven

minuten spelen de score opende. Het werd nog erger voor Milan, want de tweede helft was nog geen twee minuten onderweg toen Mario Gavranovic de 2-0 voor Rijeka op het scorebord zette. 

Voor Rijeka was het EL-avontuur al voorbij maar de Kroaten kunnen het toernooi met opgeheven hoofd verlaten door de knappe zege op AC Milan. Rijeka eindigt als derde.

Door de nederlaag van AC Milan weet trainer Gennaro Gattuso ook zijn tweede wedstrijd als eindverantwoordelijke niet te winnen. Afgelopen weekend debuteerde hij met een gelijkspel bij Benevento, dat tot dan toe nog nul punten had verzameld. Het duel eindigde in een gelijkspel.

Austria Wien-AEK Athene 0-0

Het duel tussen Austrai Wien en AEK Athene ging eigenlijk nergens meer over. AEK was al zeker van plek twee terwijl Austria Wien was uitgeschakeld. Athene had het lastig in Oostenrijk en slaagde er niet in om door de verdediging van Austria heen te komen.

Ook na rust wist de nummer twee van groep D niet te scoren. Austria Wien lukte het echter ook niet tot scoren waardoor het bij 0-0 bleef. AEK Athene eindigt als nummer twee en gaat samen met AC Milan naar de knock-outfase.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen