Vorm geniet als 34-jarige debutant: "Blijft erg speciaal"

7 december 2017, 13:16

Michel Vorm mag dan inmiddels een ware routinier zijn, hij beleefde gisteren nog een waar debuut bij Tottenham Hotspur. De 34-jarige doelman mocht tegen APOEL Nicosia voor het eerst zijn kunsten vertonen in de Champions League. Hij hield de nul en alsof dit nog niet mooi genoeg was, mocht hij op Wembley ook nog de aanvoerdersband dragen.

"Het was mijn allereerste Champions League-wedstrijd, dus dat is best wel speciaal", beseft de Nederlander na afloop van zijn optreden. "En dan was ik vandaag ook nog eens aanvoerder van Tottenham Hotspur. Ik mag dan inmiddels wel 34  jaar zijn, maar dit blijft heel erg speciaal", keek hij na de 3-0 gewonnen wedstrijd terug op de clubsite.

Vorm is achter Hugo Lloris steevast tweede keus, waardoor deze speelminuten ook mentaal erg welkom waren. "Ik ben erg blij dat ik een wedstrijd als deze kan spelen en me echt onderdeel van het team kan voelen." De sluitpost was erg onder de indruk van zijn medespelers. "Als je ziet hoe makkelijk we vandaag winnen, kan ik alle spelers alleen maar een een compliment geven. Nu is het zaak om deze vorm door te trekken naar de Premier League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen