Duitsland
2 – 0
Nederland

Schuurs sprak met meerdere clubs: "Gevoel bij Ajax goed"

Schuurs sprak met meerdere clubs: "Gevoel bij Ajax goed"

7 december 2017 – Het is Ajax gelukt om de slag om de handtekening van Perr Schuurs te winnen. Het achttienjarige talent van Fortuna Sittard tekende donderdag een verbintenis voor 4,5 jaar in Amsterdam en is blij met zijn transfer.Dat zegt Schuurs, die het seizoen nog wel afmaakt in Limburg, op het digitale huis van Fortuna. Naar verluidt was ook PSV geïnteresseerd in de centrumverdediger, maar hij heeft dus voor Ajax gekozen. "Het is een droom om bij een topclub als Ajax te mogen spelen", legt hij uit. "Er waren meerdere clubs geïnteresseerd en ik heb ook met andere clubs gesproken, maar mijn gevoel bij Ajax was meteen heel goed. Dat vind ik belangrijk."

Hij is blij dat hij dit seizoen nog speler van Fortuna is. "Het is geweldig dat ik het seizoen af kan maken bij Fortuna. We zijn met de huidige spelersgroep en staf met iets heel moois bezig en dat wil ik ook zo afsluiten. Hoe mooi zou het zijn om samen de play-offs halen. Fortuna zit voor altijd in mijn hart. Ik kom zo vaak als mogelijk kijken volgend seizoen".

Fortuna-voorzitter Isitan Gün verliest met zijn club een uitstekende speler, maar is vooral trots. "Wij zijn enorm trots op de grote stappen die Perr gemaakt heeft sinds we hem afgelopen oktober zijn eerste profcontract aanboden. En natuurlijk zijn we heel blij dat hij het seizoen afmaakt bij Fortuna. Ik weet zeker dat hij voor altijd een Fortunees blijft en dat hij zowel tijdens als na zijn prachtige carrière deel uit zal maken van de Fortuna-familie."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 november 2018

  2. zondag 18 november 2018