Ajax slaat slag en haalt toptalent Schuurs naar Amsterdam

Ajax slaat slag en haalt toptalent Schuurs naar Amsterdam

7 december 2017 – Voor de tweede keer in één week heeft Ajax een nieuwe speler aangetrokken. Nadat het maandag al melding maakte van de komst van Mechelen-aanvaller Hassane Bandé, is de club er ook in geslaagd om de overstap van Perr Schuurs te bezegelen. Het toptalent van Fortuna Sittard is donderdag gepresenteerd in Amsterdam en heeft een contract getekend tot 2022.

De centrumverdediger staat te boek als een toptalent, wat wel blijkt uit het feit dat hij op achttienjarige leeftijd al aanvoerder is van de nummer twee van de Jupiler League. Schuurs stond door zijn goede prestaties in de belangstelling van meerdere clubs en heeft dus voor Ajax gekozen. De Amsterdammers hebben hem tot de zomer van 2022 vastgelegd. Het contract gaat op 1 januari 2018 in, maar Schuurs maakt het seizoen wel eerst af in Limburg. Daar had hij in oktober van dit jaar nog een verbeterde verbintenis getekend. 

Het jeugdproduct van Fortuna is een vaste waarde in het team van Sunday Oliseh en maakte in veertien Jupiler League-duels zijn opwachting. Hij scoorde daarin twee keer.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 14 december 2017

  2. woensdag 13 december 2017