Matchwinner St. Juste: "Goal echt een kippenvelmoment"

Matchwinner St. Juste: "Goal echt een kippenvelmoment"

7 december 2017 – Met nul punten uit vijf duels verliep de Champions League-campagne van Feyenoord zeer teleurstellend, maar de club is er toch in geslaagd om het Europese toneel met opgeheven hoofd te verlaten. Woensdag werd er dankzij een late goal van Jeremiah St. Juste met 2-1 gewonnen van Napoli. De matchwinner is dolblij met de winst en zijn doelpunt."Een fantastisch gevoel, echt een kippenvelmoment", sprak hij na het duel tegen de clubkanalen van Feyenoord. "Als je ook ziet hoe de supporters het beleven, dan geeft dat een heerlijk gevoel. Het publiek is fantastisch, de fans steunen ons elke keer weer. Als je de fans dan iets terug kunt geven, dan is dat hartstikke mooi." St. Juste kopte raak uit een corner in blessuretijd. "Ik wist dat de bal bij de eerste paal zou komen en kon mijn hoofd er nog net tegenaan zetten. Heerlijk."

Het zag er niet naar uit dat Feyenoord een resultaat zou gaan boeken tegen Napoli, aangezien het team al na twee minuten de bal uit het eigen doel kon vissen. "We kwamen snel op achterstand en dan is het lastig. Vervolgens hielden we ons goed staande, ondanks de kwaliteit van Napoli. We hielden het compact en hebben het goed gedaan. Na de 1-1 voelde ik het geloof bij de spelers terugkomen."

Het CL-avontuur van Feyenoord eindigt zodoende positief. "Ik vind dat we steeds beter zijn gaan spelen in de Champions League. Dat sluiten we af met een mooi resultaat. Dit geeft heel veel vertrouwen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 24 juli 2019

  2. dinsdag 23 juli 2019