Mertens: "Spelen momenteel niet ons beste voetbal"

Mertens: "Spelen momenteel niet ons beste voetbal"

7 december 2017 – Op papier had Napoli nog een kans om de volgende ronde van de Champions League te halen, op het veld bleek dit woensdag onhaalbaar. De Italianen verloren zelf met 2-1 van Feyenoord, terwijl concurrent Shakhtar Donetsk afrekende met Manchester City. Dries Mertens is teleurgesteld.

De Belgische aanvaller begon in de spits tegen Feyenoord en kon het verschil niet maken. Het verlies in Rotterdam was de tweede dreun in korte tijd voor Napoli, dat afgelopen vrijdag van Juventus verloor. "We spelen momenteel niet ons beste voetbal", sprak Mertens na het duel met Feyenoord tegen Mediaset Premium. "We hebben een geweldig jaar gehad, maar nu is het moeilijk. We willen ons niveau zo snel mogelijk weer halen."

In Rotterdam kwam Napoli al snel op voorsprong, maar werd er toch met 2-1 verloren. "Het was een lastige wedstrijd", vond Mertens. "We hoorden ook dat Shakhtar op voorsprong stond tegen City. We moeten nu terugkeren naar Napels en ons alleen druk maken over het volgende duel. Voor iedereen is dit een lastige situatie. Het zal veel beter moeten. Tegen Feyenoord hadden we de kansen om de 0-2 te scoren, maar we maakten het niet af."

Napoli zal na de winterstop actief zijn in de Europa League. "Natuurlijk is er teleurstelling in de selectie, maar we moeten niet vergeten hoe goed we in de afgelopen periode hebben gespeeld. Dat moeten we meenemen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 13 december 2017

  2. dinsdag 12 december 2017