Van Bronckhorst: "Nu valt die late goal in ons voordeel"

Van Bronckhorst: "Nu valt die late goal in ons voordeel"

6 december 2017 – De voorbije Champions League-duels zei Giovanni van Bronckhorst steevast hetzelfde. Zijn ploeg had stappen gezet ten opzichte van het vorige duel, maar had wel weer verloren. Na de wedstrijd tegen SSC Napoli kon hij eindelijk een ander verhaal vertellen, want Feyenoord won knap met 2-1."Als er nog een duel te spelen is, dan moet je voor de winst gaan. Uiteindelijk valt de winnende in allerlaatste minuten. We hebben hem dan al een paar keer tegen gehad, maar nu valt die goal in ons voordeel", zegt de trainer tegenover Veronica. "In de vorige wedstrijd nog tegen Manchester City valt de wedstrijd op het laatste moment net de verkeerde kant op en ook nu kon het beide kanten opgaan."

"Deze overwinning is in heel veel opzichten belangrijk", vervolgt Van Bronckhorst. "Natuurlijk voor de punten, zodat we niet met lege handen staan, maar ook voor het vertrouwen binnen de groep en uiteindelijk ook voor de club is het lekker."

"Al met al is het een moeilijk Champions League-seizoen voor ons geweest, waarin we gespeeld hebben tegen topploegen. We hebben er heel veel van geleerd en gezorgd dat we niet met lege handen staan. Daardoor hebben we vandaag waardig afscheid kunnen nemen", aldus Van Bronckhorst.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 12 november 2018

  2. zondag 11 november 2018