Groep E: Liverpool overtuigend verder, remise deert Sevilla niet

Groep E: Liverpool overtuigend verder, remise deert Sevilla niet

6 december 2017 – Liverpool heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de achtste finale van de Champions League. In eigen huis had het aan een punt voldoende, maar Spartak Moskou werd niet gespaard. Het werd maar liefst 7-0, door onder andere een hattrick van Philippe Coutinho. Daardoor is Sevilla ook door, dat op bezoek bij Maribor met 1-1 gelijkspeelde.Liverpool - Spartak Moskou 7-0
Al heel vroeg kreeg Liverpool de gelegenheid om de taak voor Spartak Moskou een stuk zwaarder te maken. De overtreding werd gemaakt op Mohamed Salah en Philippe Coutinho faalde niet vanaf elf meter. The Reds knalden vervolgens zonder adempauze over de Russen heen. Coutinho rondde af op aangeven van Roberto Firmino, die zelf binnen twintig minuten de 3-0 liet aantekenen. Ook na de pauze startte Liverpool flitsend. Sadio Mané maakte de vierde, waarop Coutinho zijn hattrick maakte. Via Mané en die andere ster van de grote vier bij Liverpool - Mohamed Salah - liep de score uiteindelijk op naar 7-0.

NK Maribor - Sevilla 1-1
Marcos Tavares kroonde zich afgelopen weekend nog tot de all-time topscorer van de Sloveense competitie. Dat feestje vergrootte hij tegen Sevilla al snel door zijn eerste Champions League-goal ooit te maken. De spits knikte na een voorzet bij de tweede paal binnen. De Spanjaarden hadden onwijs veel moeite om de defensie van Maribor open te breken, al maakte het nieuws uit Liverpool de noodzaak om de wedstrijd te kantelen een stuk minder groot. Alsnog werd het 1-1, Paulo Ganso gunde Maribor geen overwinning door een kwartier voor tijd gelijk te maken. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 18 oktober 2018

  2. woensdag 17 oktober 2018