Siem wint van Luuk: "De meeste vrienden trekken naar Ajax"

Siem wint van Luuk: "De meeste vrienden trekken naar Ajax"

6 december 2017 – Het mooiste affiche van het komende Eredivisie-weekend is zonder twijfel de topper tussen Ajax en PSV. Het dreigt daarnaast ook een broederstrijd te worden met Siem de Jong terug in het shirt van Ajax en Luuk de Jong als aanvalsleider van PSV. "Je wil toch wel graag van elkaar winnen", vertelt Siem in een dubbelinterview met FOX Sports. "Ook onze vrienden moeten meestal kiezen voor wie ze fan zijn." Luuk: "Ik heb het gevoel dat de meesten toch meer naar Ajax toe trekken. Maar sommigen hebben niet echt een mening erover, die vinden het gewoon mooi als wij het goed doen."

Hoewel Luuk dit seizoen tot veel meer minuten kwam dan zijn broer, staan beiden op twee doelpunten. "Misschien dat hij soms iets meer moet scoren", zegt Siem. "Maar hij is denk ik wel goed met zichzelf bezig en zorgt ook dat hij sterk voorin speelt."

Luuk hoopt aanstaande zondag in ieder geval dat ze beiden op het veld verschijnen. "Alleen ze hebben natuurlijk heel veel concurrentie. Dan is het nooit makkelijk om keuzes te maken voor een trainer."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 14 juli 2020

  2. maandag 13 juli 2020