Shakhtar gaat zich niet bezighouden met duel in Kuip

6 december 2017, 18:54

Voor Feyenoord staat er woensdagavond louter eer op het spel tegen Napoli, maar voor de Italianen is het een totaal ander verhaal. Het team uit Napels moet winnen om nog kans te houden op overwintering. Concurrent Shakhtar Donetsk heeft tegelijkertijd aan een remise genoeg tegen Manchester City.

Shakhtar heeft drie punten meer dan Napoli en weet dat een remise tegen City volstaat. Wint Napoli niet in Rotterdam, dan is Shakhtar sowieso door. Trainer Paulo Fonseca gaat zich echter niet druk maken over de gebeurtenissen in Rotterdam. "Absoluut niet", zei hij op het persmoment in Oekraïne. "Daar zijn we niet mee bezig. Wij moeten tegen City ons werk doen. Als wij hier een resultaat halen, dan doet de andere wedstrijd er niet meer toe. Wij beseffen dat Napoli in staat is om te winnen in Rotterdam."

Fonseca neemt het met zijn team op tegen Manchester City, dat al zeker is van groepswinst. "We hebben ons normaal voorbereid op deze wedstrijd", aldus de Portugees. "We hebben drie dagen gehad om ons klaar te stomen en hebben de opponent goed bekeken. City is een sterke tegenstander, ook als het een aantal wisselingen doorvoert. Pep Guardiola heeft al gezegd dat zijn ploeg hier zal willen winnen, dus daar reken ik op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen