Vitesse-concurrent Zulte wil 'liever niet spelen' tegen Lazio

6 december 2017, 18:18

Vitesse staat voor aanvang van de laatste speelronde in de groepsfase van de Europa League laatste, met twee punten minder dan Zulte Waregem. De Belgen nemen het donderdag op tegen Lazio Roma, maar staan eigenlijk helemaal niet om die wedstrijd te springen.

Dat heeft trainer Francky Dury woensdag gezegd op de persconferentie in aanloop naar het duel. "Eigenlijk had ik deze wedstrijd tegen Lazio liever niet gespeeld", sprak Dury . "We zijn toch al uitgeschakeld en er komen nu vier belangrijke duels aan in de competitie. Maar ik wil onze derde plaats in de groep wel verdedigen, zodat we niet voor niets gewonnen hebben van Vitesse. Ik wil ook aan de fans tonen dat we iets geleerd hebben in Europa."

Bij Zulte ligt de focus momenteel op de competitie, waarin het absoluut niet goed gaat. De ploeg staat op de teleurstellende elfde plaats. "Iedereen beseft dat we met Zulte Waregem niet in de meest comfortabele positie zitten, maar het is ook niet zo dramatisch als wordt voorgesteld. We missen wat geluk en missen ook vertrouwen. Maar verwacht niet dat het tegen Lazio plots top zal zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen