[ENGELAND] FA geeft Conte boete, Arsenal bindt talenten

6 december 2017, 17:24   Bijgewerkt: 6 december 2017, 21:44

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Geen schorsing, wel boete voor Conte

Naar aanleiding van zijn wangedrag tegen Swansea City (1-0) moet Chelsea-manager Antonio Conte een boete van 8.000 pond (circa 9.000 euro) betalen. De Italiaan liet zich verbaal gaan tegen scheidsrechter Neil Swarbick en werd daarop naar de tribune verwezen. De FA heeft desondanks besloten om hem niet te scoren. (SkySports)

Arsenal houdt talenten aan boord

Arsenal is er in geslaagd om vier talentvolle spelers aan boord te houden. De Londense club maakt op de eigen website bekend dat Eddie Nketiah, Matt Macey, Joe Willock en Ben Sheaf woensdag nieuwe verbintenissen hebben gesigneerd in het Emirates Stadium. Van de drie talenten is Nketiah het meest in het oog springend, aangezien de achttienjarige spits onlangs twee keer scoorde tegen Norwich City in de League Cup (2-1). (Clubwebsite)

 

– Allardyce ontbreekt op Everton-bank

Bij het debuut van Sam Allardyce op de bank won Everton afgelopen weekend met 2-0 van Huddersfield Town. De coach zal donderdag echter niet plaatsnemen op de bank voor het Europa League-duel met Apollon Limassol. De voormalig bondscoach van Engeland heeft donderdag namelijk een bezoek aan een dokter gepland. (Sky Sports)

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen