Spoorboekje: Vitesse gaat afscheid nemen van Europa League

Spoorboekje: Vitesse gaat afscheid nemen van Europa League

7 december 2017 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 7 december.

Wedstrijden

Chennaiyin - ATK (15.30)
Het seizoen in India is net weer van start en zoals elk jaar lopen er ook dit jaar weer een paar sterren en veteranen rond. De 42-jarige (!) nachtmerrie van elke speaker Jussi Jääskeläinen staat in het doel bij ATK, Robbie Keane (37) en Njazi Kuqi (34) zijn aanvallers in het team van manager Teddy Sheringham. Bij de thuisploeg, die op de tweede plaats staat, staat een Nederlander onder contract: Gregory Nielsen. Oftewel: best een aardige partij.

Atalanta - Olympique Lyon (19.00)
Het duel der Nederlanden gaat om de koppositie in Groep E. Worden het Kenny Tete en Memphis Depay of de Nederlanders bij Bergamo (Hans Hateboer en Marten de Roon)? Dat is de inzet tussen beide ploegen donderdagavond, in een onderonsje dat vast en zeker het aanzien waard wordt. Naast dit treffen komen ook alle andere Europa League-ploegen in actie.

Vitesse - OGC Nice (21.05)
Vitesse wil net als Feyenoord met opgeheven hoofd afscheid nemen van Europa. Bovendien levert een gelijkspel of zelfs een overwinning op Nice een aantal puntjes op voor de veelbesproken coëfficiëntenlijst.

Overzicht: programma en standen van de Europa League

Voetbal op tv

- 18.00 uur: Studio Europa League, FOX Sports 1 - avondvullend programma met alle hoogtepunten van de Europa League-partijen 
- 18.30 uur: Atalanta - Olympique Lyon, RTL 7 - voorbeschouwing en live verslag van de Nederlands getinte Europa League-wedstrijd
- 21.05 uur: Vitesse - OGC Nice, RTL 7 - live verslag van het Europa League-duel in Arnhem

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 13 december 2017

  2. dinsdag 12 december 2017