Miazga: "Tegen Nice spelen we om de eer en de trots"

6 december 2017, 13:19

Matt Miazga kijkt terug op een zware Europese campagne van Vitesse. Donderdag sluiten de Arnhemmers de Europa League af met de laatste groepswedstrijd tegen OGC Nice, dat het toernooi vervolgt in de knock-outfase. "Je hebt nu zelf ervaren dat niks makkelijk gaat en vanzelf."

Vitesse was in de groep met de Fransen, Lazio en Zulte Waregem een maatje te klein om aanspraak te maken op de bovenste twee plekken. "Je moet er nog meer voor werken om een resultaat te halen en in alles honderd procent zijn", zegt Miazga tegen Omroep Gelderland. "Het gaat om kleine dingen die beslissend zijn. In Rome hadden we moeten winnen, maar het gebeurt helaas toch niet. Dat zijn leermomenten."

De Europese verplichtingen zorgen bij Vitesse voor een druk schema. "Maar als je de juiste mentaliteit kan opbrengen, is dat goed te doen. Want alles draait om 'mind'. In je hoofd moet het goed zitten, dan voel je vermoeidheid veel minder. Tegen Nice spelen we donderdag om de eer en de trots. De supporters staat altijd achter ons. Die moeten we een goede wedstrijd geven."

Miazga stond in de heenwedstrijd tegenover Mario Balotelli, die voor het duel in de Gelredome vrijaf krijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen