NAC Breda strikt DJ Tiësto voor goede doel van Ten Rouwelaar

6 december 2017, 10:49   Bijgewerkt: 6 december 2017, 11:21

Het platform 'Samen voor NAC' is erin geslaagd om Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, te strikken voor het goede doelen-project Jelle's Army. De DJ, geboren in Breda, doneert vijftienduizend euro aan het initiatief, dat als doel heeft om zoveel mogelijk minderbedeelde kinderen in en rond Breda aan het sporten te krijgen.

Onder de naam Jelle's Army, het project dat werd gestart als afscheidscadeau van doelman Jelle ten Rouwelaar, zet Samen voor NAC zich in voor de kinderen in de omgeving van Breda. "Sport is iets waar ik al mijn hele leven van houd. Met NAC natuurlijk als mijn club. Vroeger hadden wij ook niet altijd geld om een trainingspak of voetbalschoenen te kopen", aldus de Tiësto op de website van NAC. "Op deze manier hoop ik dat nog wat meer te bevorderen."

Ten Rouwelaar is sprakeloos van de gulle gift van de Bredase wereldster: "Toen ik het nieuws van deze donatie van Tiësto hoorde, werd ik wel even stil. Ik had niet durven dromen dat iemand als hij zich zou willen aansluiten bij een project dat mijn naam draagt. Geweldig om samen met hem en vele anderen op te mogen trekken om zoveel mogelijk Bredase kinderen uit gezinnen die het financieel wat minder hebben te laten sporten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen