Chelsea wacht zware loting: "Zullen niet blij met ons zijn"

5 december 2017, 23:47

Chelsea speelde dinsdagavond in de Champions League met 1-1 gelijk tegen Atlético Madrid. Omdat AS Roma wel wist te winnen van FK Karabakh gingen de Italianen als groepswinnaar door. Chelsea wacht daarom een zware loting aanstaande maandag in Nyon.

Omdat Chelsea tweede werd in groep C kan het slechts drie teams loten in de volgende ronde: FC Barcelona, Paris Saint-Germain of Besiktas. Antonio Conte vindt dat echter geen probleem. "Als je bij de laatste zestien ploegen hoort, moet je klaar zijn voor de sterkste tegenstanders", aldus de manager na afloop in gesprek met BT Sport. Een voorkeur heeft hij niet. "We wachten gewoon de loting af en daarna zien we wel verder. Ik denk dat onze tegenstander ook niet blij zal zijn met de loting."

Ondanks dat Chelsea op 1-1 bleef steken tegen Atlético, was Conte wel tevreden. "We hebben heel veel kansen gekregen om te scoren, maar kregen zelf een goal tegen na een corner. Maar ik ben tevreden met ons optreden. Als je zo gespeeld hebt en zo veel kansen hebt weten te creëren, dan moet je ook tevreden zijn. Zeker wanneer je tegen een goed team als Atlético speelt", besloot hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen