Allegri: "Onze supporters denken te negatief over CL"

5 december 2017, 23:33

Massimiliano Allegri zag Juventus dinsdagavond met 0-2 winnen van Olympiakos in de groepsfase van de Champions League. De Italianen eindigen in groep D als tweede achter FC Barcelona. De trainer hoopt vooral dat de fans van Juventus na de verloren finale van afgelopen seizoen weer wat positiever naar het toernooi kunnen kijken.

Na de verloren finale tegen Real Madrid stelt Allegri dat hij nog veel negativiteit merkt bij de fans. "De supporters van Juventus denken te negatief. Het is niet makkelijk om de Champions League-finale te bereiken. Iedereen zegt altijd dat we twee finales verloren hebben, maar we hebben twee finales in drie jaar bereikt. Ik wil dat ze positiever worden", zegt Allegri na afloop van het duel met Olympiacos tegen Mediaset Premium.

Wel denkt Allegri dat zijn ploeg in de knock-outfase nog flink kan verbeteren. "We moeten werken aan het aantal fouten dat we maken. Als je voorstaat en de druk neemt toe, dan wordt het een andere wedstrijd. Het is die fase van de wedstrijd waar onze focus beter zal moeten. We moeten minder fouten gaan maken", analyseert de trainer.

Bij Juan Cuadrado, die dinsdagavond de score opende, heerste vooral blijdschap. "We wisten dat het een lastige wedstrijd ging worden, zoals altijd in Europa. We moeten nu hard werken om beter te worden. Het is goed om voor de vierde keer achter elkaar de nul te houden. We hebben het verdedigend zeer goed gedaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen