Zidane blijft rustig ondanks mindere fase Real Madrid

5 december 2017, 19:23

Het was vooralsnog bijna altijd hosanna gedurende het dienstverband van coach Zinedine Zidane bij Real Madrid, maar momenteel gaat het de ploeg iets minder voor de wind. In de competitie bedraagt de achterstand op koploper FC Barcelona al acht punten en in de Champions League moet het Tottenham Hotspur voor zich dulden. Zidane probeert desondanks rustig te blijven.

Dat zei de coach dinsdag op het persmoment in aanloop naar het CL-duel met Borussia Dortmund. Real is al zeker van de volgende ronde, maar wil toch graag van de ploeg van Peter Bosz winnen. "We willen graag een goed optreden op de mat leggen", zegt Zidane. Hij weet dat de Duitsers alleen nog de Europa League kunnen halen. "Daar zijn we niet mee bezig. We kijken alleen naar onszelf en willen gewoon goed spelen."

De Franse coach beseft dat zijn team niet geweldig in vorm is. "We zijn fysiek in orde, maar moeten meer scoren. De situatie in de competitie is niet ideaal. We staan niet voor niets acht punten achter. Toch ben ik relaxed, omdat ik zeker weet dat we het om gaan draaien. We spelen goed voetbal. Wat de buitenwacht allemaal zegt, dat boeit me niet."

Zidane kan woensdag nog niet beschikken over Gareth Bale, maar wel over Marco Asensio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen