Buitenland: Alavés wint na achterstand, ook zege Nuytinck

4 december 2017, 23:14

Met de nieuwe coach Abelardo op de bank heeft Deportivo Alavés drie belangrijke punten gepakt in La Liga. Na een 2-0 achterstand bij Girona FC werd er uiteindelijk met 2-3 gewonnen, waardoor de ploeg uit Baskenland de laatste plaats heeft verlaten.

Na zestig doelpuntloze minuten sloeg Girona hard toe tegen Alavés en kwam het door goals van Christian Stuani en Juanpe op een 2-0 voorsprong. Een nieuwe nederlaag leek zich aan te dienen voor de ploeg van nieuwe coach Abelardo, maar het team kwam uitstekend terug. Door een hattrick van Ibai Gómez werd er knap met 2-3 gewonnen. Het tweede doelpunt van de aanvaller was een strafschop. Alavés heeft de laatste plaats daardoor verlaten. Malaga sluit nu de rijen in de Primera División, met een punt minder dan Alavés.

Udinese wint in Italië

In de Serie A heeft Udinese een simpele zege geboekt op Crotone: 3-0. Oostenrijker Jakub Jankto maakte twee treffers, terwijl ook Kevin Lasagna tot scoren kwam. Verdediger Bram Nuytinck moest het doen met een invalbeurt, hij kwam twintig minuten voor tijd binnen de lijnen. Het andere duel in de Serie A van vanavond, tussen Hellas Verona en Genoa, eindigde in 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen