Lukkien terug bij Emmen, veel bekende namen bij Jong PSV

4 december 2017, 14:20

Coach Dick Lukkien is weer terug bij FC Emmen. De oefenmeesteer was met ziekteverlof, vanwege een ontsteking in zijn lichaam en werd de afgelopen duels vervangen door Casper Goedkoop. Na twee gemiste wedstrijden is Lukkien weer goed genoeg hersteld om op de bank plaats te nemen.

Beide duels tijdens Lukkiens afwezigheid werden gewonnen (FC Volendam 2-3, MVV 2-1). Omdat de hoofdtrainer weer is hersteld, keert hij tegen Jong FC Utrecht maandagavond terug op de bank. Dat duel wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard. Als dat onderkomen niet beschikbaar is, wijken de beloften uit naar Sportpark De Westmaat, waar ook IJsselmeervogels en Spakenburg spelen.

De andere wedstrijd in de Jupiler League van maandagavond wordt afgewerkt in het Jan Louwers stadion, normaliter de thuisbasis van FC Eindhoven. Ditmaal speelt Jong PSV daar echter tegen nummer drie Fortuna Sittard. De bezoekers kunnen hun borst echter wel natmaken, want Eloy Room, Albert Gudmundsson, Kennth Paal, Sam Lammers en Pablo Rosario worden allen in de basis verwacht bij de beloftenploeg. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen