Complimenten voor Clasie na goede invalbeurt bij Brugge

4 december 2017, 13:11

Jordy Clasie had het de laatste weken zwaar bij Club Brugge. De kleine middenvelder kwam amper aan de bak in België, maar kreeg tegen Eupen een uur speeltijd. Bij een 2-0 achterstand kwam hij nog voor de rust binnen de lijnen, tot vreugde van aanvoerder Ruud Vormer.

"Na de zwakke start greep de coach goed in. Clasie inbrengen was een goede zet. Zo kregen we meer grip op de wedstrijd en speelden we vlotter", analyseerde de captain op de clubsite. De achterstand werd met Clasie binnen de lijnen omgezet in een gelijkspel. "Tijdens de rust zette de coach iedereen op zijn plek. Het zware veld geldt ook niet als excuus, zeker niet als je elkaar wat oppept. Als iedereen dan zijn werk doet, dan kan je ver komen."

Met een strafschop in de negentigste minuut en een assist op de gelijkmaker was de invloed van Vormer groot. Al met al vond hij een remise een goed resultaat, zeker gezien de achterstand. "Als je het verloop van het duel bekijkt, en zeker dat van de tweede helft, dan verdienden we minstens dat gelijkspel. Ik kan er wel mee leven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen