[BUITENLAND] Marseille laat tweede plaats in Frankrijk liggen

4 december 2017, 00:03

Olympique Marseille heeft zondagavond verzuimd de tweede plaats in de Franse Ligue 1 over te nemen. In Italië won Lazio in de extremis van Sampdoria. Het Spaanse Las Palmas sloot de week van het ontslag van trainer Pako Ayestarán Barandiarán af met een zege op Real Betis.

Ligue 1

Montpellier - Olympique Marseille 1-1

Omdat AS Monaco en Olympique Lyon wonnen moest Olympique Marseille om de tweede plaats weer over te nemen dat ook doen tegen Montpellier. Vanaf de penaltystip maakte Florian Thauvin nog voor rust een 1-0 achterstand ongedaan, maar verder dan dat kwam Marseille niet. Marseille staat vierde, met een punt minder dan Olympique Lyon en AS Monaco.

Serie A

Sampdoria - Lazio 1-2

Lazio leek tegen puntenverlies aan te lopen na de 1-0 van Duvan Zapata in de tweede helft. Maar in de laatste tien minuten wisten de Romeinen het duel te kantelen door doelpunten van Sergej Milinkovic-Savic en Felipe Caicedo, die als invaller in de 90ste minuut scoorde. Zo blijft Lazio als nummer vijf in het spoor van de bovenste ploegen.

Primera Division

Las Palmas - Real Betis 1-0

Las Palmas boekte een verdiende overwinning op het tegenvallende Real Betis. Jonathan Calleri maakte het enige doelpunt. Bij de thuisploeg vial Oussama Tannane nog in, Andrés Guardado speelde de hele wedstrijd mee bij Real Betis. Las Palmas is door de winst af van de laatste plaats en staat achttiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen