Go Ahead Eagles stuurt trainer Vlemmings de laan uit

3 december 2017, 19:37

Leon Vlemmings is vertrokken als trainer van Go Ahead Eagles. Dat maakt de club uit Deventer zondag bekend. Als gevolg van de teleurstellende resultaten in de Jupiler League zat het ontslag voor de hoofdtrainer er al een tijdje aan te komen.

Go Ahead Eagles staat na zestien wedstrijden veertiende op de ranglijst. Daarom voelde de club zich genoodzaakt om de onderlinge samenwerking te beëindigen. "Het bestuur en de Raad van Commissarissen van Go Ahead Eagles hebben zich aan het begin van het seizoen geschaard achter de plannen en ideeën van het technisch management", zegt voorzitter Edwin Lugt op de website van Go Ahead Eagles.

Lugt vervolgt: "Die plannen zagen er veelbelovend uit, waarbij we ons tegelijkertijd realiseerden dat we met elkaar aan een proces waren begonnen dat we tijd moesten gunnen. Maar dan moet er op het veld wel progressie waarneembaar zijn qua spel en resultaten. Helaas is dat niet het geval geweest."

Vlemmings zegt met alle ziel en zaligheid te hebben gewerkt in Deventer. "Als hoofdtrainer ben ik verantwoordelijk voor de prestaties en ik ben dan ook teleurgesteld dat ik het niet voor elkaar heb gekregen om samen met de staf en spelersgroep tot betere resultaten te komen. Desondanks heb ik Go Ahead Eagles leren kennen als een geweldige club om voor te mogen werken. Dat vond ik toen ik hier afgelopen zomer begon en dat vind ik nog steeds. Ik hoop oprecht dat het sportief goed gaat komen met Go Ahead Eagles en wens iedereen hier veel succes bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen