[BUITENLAND] Hoofdrol voor Willems, Valencia verliest van tiental

3 december 2017, 18:32

Jetro Willems is zondag belangrijk geweest bij de zege van Eintracht Frankfurt op bezoek bij Hertha BSC (2-1). Bij de Berlijners deed Karim Rekik de hele wedstrijd mee. In Spanje zorgde een tiental van Getafe voor een grote stunt door nummer twee Valencia te kloppen (1-0).

Bundesliga

Hertha BSC - Eintracht Frankfurt 2-1

Willems speelde een hoofdrol bij een cornervariant van Eintracht. Hij legde af bij Marius Wolf, die de bal in het doel pegelde. Het was de gelijkmaker in de Duitse hoofdstad. Davie Selke had Hertha in de eerste helft aan een voorsprong geholpen. De druiven voor Hertha waren helmaal zuur na een rake knal van Kevin-Prince Boateng, die zijn oude club in rouw dompelde. Eintracht is de nummer acht van de Bundesliga, Hertha staat elfde.

Primera Division

Getafe - Valencia 1-0

Valencia heeft verzuimd te profiteren van het puntenverlies van FC Barcelona tegen Celta de Vigo (1-1). De nummer twee van Spanje verslikte zich lelijk in Getafe, dat ruim een uur met tien man speelde. Markel Bergara maakte voor de thuisploeg in de tweede helft het enige doelpunt. Doelman Neto zag het schot van de matchwinner van richting veranderd worden en had zodoende geen antwoord. Vanzelfsprekend ging Valencia op zoek naar de gelijkmaker, maar ondanks mogelijkheden viel die niet. Het is voor de club de eerste nederlaang van het seizoen. Valencia blijft tweede, met vijf punten achterstand op Barça.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen