Schahin uitgefloten: "We spelen thuis tegen twaalf man"

3 december 2017, 20:00

Dani Schahin is de gebeten hond bij de aanhang van Roda JC. De spits maakte zondag de gelijkmaker tegen sc Heerenveen, maar kreeg een fluitconcert over zich heen. "Schahin, rot op", klonk het van de tribunes. Reden: bij het vieren van zijn doelpunt legde hij de vinger op z'n mond.

Schahin is niet gediend van de fluitconcerten van het eigen publiek. "Dit was mijn manier om het voor onze ploeg op te nemen. We worden vanaf het begin uitgefloten, we spelen tegen twaalf man, en dat in een thuiswedstrijd. We hebben in onze zware strijd juist steun nodig", zegt de Duitse spits tegen De Limburger.

Roda-trainer Robert Molenaar toonde begrip voor de aanhang. "Het publiek is hier de laatste jaren murw gebeukt. Ik snap dat er déjà-vu's zijn", zegt de winnende keuzeheer tegen FOX Sports. "Ik ben ervan overtuigd dat we elkaar dezelfde kant opduwen, dit meer helpt dan heel vaak het ongenoegen uiten."

Op aandringen van zijn ploeggenoten deed Schahin mee aan de Humba, de overwinningsdans van Roda. De Limburgers klopten Heerenveen met 2-1 door een doelpunt van Livio Milts, die bij de Humba wel naar voren kwam. Schahin deed dat niet.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen