[BUITENLAND] Hoedt de schlemiel, Amrabat de held in Spanje

3 december 2017, 16:25

Nadat de meeste topclubs in Engeland en Spanje met het oog op de Champions League zaterdagmiddag al in actie kwamen, volgden er zondagmiddag ook nog een aantal andere potjes. Virigil van Dijk en Wesley Hoedt pakten een punt tegen Nathan Aké, terwijl invaller Nordin Amrabat zijn Leganés de overwinning bezorgde tegen Villarreal

Premier League

AFC Bournemouth - Southampton

Het duel der Nederlanders werd ook echt het duel der Nederlanders. Virgil van Dijk miste een grote kans namens Southampton en zag vervolgens hoe zijn collega-verdediger Wesley Hoedt niet veel later in de fout ging. Diens pijnlijke balverlies leverde een namelijk doelpunt op: Ryan Fraser profiteerde optimaal en opende de score.

Gelukkig voor Van Dijk en Hoedt scoorde Charlie Austin, net als tegen Everton, tegen. In tegenstelling tot dat duel verzuimede hij echter om ook zijn tweede te maken, tot opluchting van Nathan Aké. Die hield met Bournemouth in de derby met The Saints een punt over aan het duel: 1-1.

Primera Division

Leganés - Villarreal

?Na goed een uur spelen opende Dani Raba de score voor Villarreal, dat bij een overwinning de subtop van de Primera Division in zou duiken. Maar als Leganés zou winnen, de ploeg die vorig jaar als promovendus nog knap handhaafde, zou die ploeg stevig in de middenmoot komen en opponent Villarreal tot één punt naderen.

En het invallen van Nordin Amrabat acht minuten na de openingsgoal deed het duel totaal keren. Uit een voorzet van de voormalig PSV'er maakte Diego Rico gelijk, waarna Nabil El Zhar Leganés tien minuten voor tijd op voorsprong schoot. En hoewel Villarreal op jacht ging naar de gelijkmaker, maakte die ploeg een fout. Amrabat veroverde de bal uit een inworp en stelde diep in blessuretijd de meegelopen Gabriel in staat om het duel te beslissen: 3-1. Leganés meldt zich in de subtop van de Primera Division, slechts een puntje achter Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen