Feyenoord won weer eens in De Kuip: "Natuurlijk een issue"

Feyenoord won weer eens in De Kuip: "Natuurlijk een issue"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 december 2017 – Feyenoord won zaterdagavond voor het eerst sinds een tijdje weer eens een Eredivisieduel in de eigen Kuip. En dat zorgde voor opluchting bij de spelers van de Rotterdammers. "Natuurlijk was dat een issue, winnen in De Kuip zijn we verplicht", vindt verdediger Bart Nieuwkoop.

Na een prima eerste eerste helft waarin de Rotterdammers op voorsprong kwamen, had Feyenoord het in de tweede helft een stuk lastiger tegen Vitesse. "Maar we hebben goed verdedigd. We waren scherp en als het moest gooiden we ons leven ervoor om een bal te blokken", aldus de rechtsback tegenover Feyenoord TV. "Dat is iets wat we geleerd hebben dit seizoen. De laatste weken gaat dat sowieso goed."

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst steeg door de zege naar de vijfde plaats op de ranglijst, tot tevredenheid van Nieuwkoop. "Hopelijk is dit het begin van een mooie reeks in de drukke decembermaand. Je wilt zo snel mogelijk klimmen op de ranglijst. Al zijn we eerst gefocust op de overwinning, zoals vandaag."

Reacties

gerelateerd