Real scoort niet en vergeet te profiteren van remise Barça

2 december 2017, 22:53

Real Madrid heeft zaterdagavond niet weten te profiteren van de remise van FC Barcelona tegen Celta de Vigo (2-2) eerder op de dag. Op bezoek bij Athletic Bilbao kwam de ploeg van Zinedine Zidane niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

In de eerste helft waren er zowel kansen voor Real als Athletic. De thuisploeg was er dichtbij via Iñaki Williams en Óscar de Marcos. Aan de kant van Real raakte Karim Benzema de paal en zag Raphaël Varane zijn kopbal van de lijn gehaald worden. Omdat beide ploegen geen van de kansen wist te benutten, stond het bij rust nog altijd 0-0.

In de tweede helft vielen er heel wat minder kansen te noteren. Real probeerde een gaatje te vinden in de Athletic-verdediging, maar dat bleek nog niet zo makkelijk. Cristiano Ronaldo was er nog het dichtste bij, maar hij zag zijn schot afketsen tegen de paal.

Vier minuten voor tijd moest Real met tien man verder. Sergio Ramos kreeg zijn tweede geel en dat betekende zijn 24ste rode kaart in zijn loopbaan en de negentiende in La Liga. Daarmee heeft de verdediger een dubieus record in handen.

Door de remise moet Real Atlético Madrid, dat nipt won van Real Sociedad eerder op zaterdag, voor zich dulden op de ranglijst. Real blijft de nummer vier met 28 punten terwijl Atlético er twee meer heeft. Koploper FC Barcelona heeft er 36 en nummer twee Valencia staat op 31 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen