FC Twente knokt zich laat naast Ajax in spektakelstuk

2 december 2017, 20:42

In Enschede heeft Ajax dure punten laten liggen in de strijd om de titel. Op bezoek bij FC Twente werd het uiteindelijk 3-3, terwijl het tot twee keer toe op voorsprong kwam. De supporters in de Grolsch Veste waren getuigen van een bloedstollende wedstrijd, met enorm veel kansen over en weer en flink wat fouten van de scheidsrechter.

Na vier verloren wedstrijden op rij was het toe aan een goed resultaat tegen Ajax en begon het zelfs beter dan de Amsterdammers. Binnen vijf minuten kreeg Michael Liendl al een enorme kans op de 1-0, maar hij schoof de bal oog in oog met André Onana voorlangs. Ook Fredrik Jensen – dit seizoen een van de smaakmakers – was dichtbij.

Een kwartier voor tijd leek Ajax er alsnog met de winst vandoor te gaan, toen Justin Kluivert zijn sterke optreden beloonde met een goal. Via een Tukker vloog de bal met geluk in de verre hoek achter Brondeel. De Amsterdammers kregen vervolgens kansen genoeg om het af te maken, maar de bal ging er niet in. Twente leek bovendien met tien man te moeten eindigen na een overtreding van Jos Hooiveld, die al geel had. Verrassend genoeg mocht hij blijven staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen