Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Roma slaat mooie slag met contractverlenging Manolas

Roma slaat mooie slag met contractverlenging Manolas

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 december 2017 – AS Roma zag afgelopen zomer enkele belangrijke spelers vertrekken, maar is ook in staat om waardevolle krachten aan boord te houden. Dit weekend is wereldkundig geworden dat Kostas Manolas een contract heeft gesigneerd in Rome. Hij ligt nu tot 2022 vast.

De Griek had een contract tot 2019, maar staat nu dus langer op de loonlijst in Rome. "Ik ben heel blij dat we eruit zijn gekomen", reageert hij in het officiële statement. "De directeur heeft me duidelijk gemaakt dat de club me graag wil behouden. Dat was ook mijn intentie, dus de gesprekken verliepen goed. Gelukkig is er een akkoord bereikt."

De 26-jarige verdediger werd in 2014 overgenomen van Olympiakos en stond naar verluidt in de interesse van enkele topclubs. "We zijn heel blij met dit nieuws", reageert directeur Monchi. "Beide partijen hadden dit als doel, dus we zijn tevreden met het feit dat we eruit gekomen zijn."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd