Broos niet onder de indruk van Onana: "Hij is gefrustreerd"

2 december 2017, 12:50

De kous is absoluut nog niet af bij de nationale ploeg van Kameroen. Doelman André Onana beschuldigde bondscoach Hugo Broos er vrijdag van dat de keuzeheer in de media onjuiste teksten heeft gesproken over de Ajacied. Broos ontkracht dat op zijn beurt.

"Ik kan niet zeggen dat onze trainer een leugenaar is. Maar als je met hem praat, zegt hij eerst tegen je dat hij je niet selecteert. Vervolgens zegt hij in een persconferentie dat je niet meer voor je land wilt uitkomen. Dan worden mensen boos op je, maar ik heb dat nooit gezegd", zei Onana tegen FOX Sports. "Ik ben niet de enige. Dat is waarom veel spelers besluiten om niet meer mee te gaan. Hij zet ons land tegen ons op", sneerde de doelman.

Broos kan zich totaal niet vinden in de teksten, zegt hij tegen Het Laatste Nieuws. "Hij heeft wel degelijk gezegd dat hij niet opgeroepen wilde worden voor de Confederations Cup afgelopen zomer. En dat ik nadien ook geen moeite meer hoefde te doen, want met Kameroen was het altijd wel iets, zo zei hij. Hij wilde liever de voorbereiding met Ajax doen. Bovendien is hij mijn tweede doelman. Hij is gefrustreerd, maar wil het gelijk aan zijn kant krijgen. Ik begrijp wel waar dit vandaan komt. Als hij toegeeft niet meer opgeroepen te willen worden, krijgt hij het hele land over zich heen. Dat wordt hen kwalijk genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen