Vlemmings denkt niet aan opstappen bij onrustig Go Ahead

2 december 2017, 09:26

Het rommelt al tijden achter de schermen bij Go Ahead Eagles en ook binnen de krijtlijnen gaat het niet goed met de club uit Deventer. Vrijdag werd er een pijnlijke 3-0 nederlaag geleden bij FC Den Bosch, waardoor de druk op trainer Leon Vlemmings weer is toegenomen. Hij denkt echter niet aan opstappen.

Go Ahead won eind oktober voor het laatst in de Jupiler League en is afgezakt naar de veertiende plaats. "Dit was een heel pijnlijke avond'', zei Vlemmings na de wedstrijd tegen De Stentor. Hij is niet van plan om op te stappen. "Ik ben geen vluchter", zei hij eerder al. "En dat doe ik dus niet. De binding met het elftal is er zeker nog en we hebben vertrouwen in elkaar. Daar kijk ik naar. Nee, ik ben nog nooit ontslagen bij een club, wel opgestapt, maar ik ken ook de wetten van het voetbal als is het aan anderen om te oordelen over mijn toekomst.."

Toch beseft hij dat zijn team niet goed speelt. "Geen vertrouwen, angst in de ploeg. De eerste helft was niet goed'', aldus Vlemmings. "We maken duidelijk afspraken, met name op het middenveld, maar overal kwamen we een stap te laat. Nergens kwamen we in het duel, het was reageren en niet anticiperen. Het zag er heel slecht uit allemaal.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen