[BUITENLAND] Rivalen Porto en Benfica remiseren

2 december 2017, 00:00   Bijgewerkt: 2 december 2017, 00:07

De Portugese topper tussen FC Porto en Benfica heeft vrijdag geen winnaar opgeleverd. In Duitsland en Spanje eindigden de wedstrijden SC Freiburg - Hamburger SV en Málaga - Levante vrijdagavond ook onbeslist.

FC Porto - Benfica 0-0

Porto had de arbitrage niet mee. Héctor Herrera zag een doelpunt afgekeurd worden, omdat Vincent Aboubakar buitenspel zou hebben gestaan. Voor een handsbal van Luisao kreeg de thuisploeg geen penalty. Benfica eindigde O Clássico met tien na de tweede gele kaart van Andrija Zivkovic in de 82ste minuut. Met een mannetje minder kreeg Benfica nog een grote kans, maar dat gold ook voor Porto-spits Moussa Marega. Door het gelijkspel is Sporting Portugal de winnaar van het weekend. Dankzij het enige doelpunt van Bas Dost tegen Belenenses is Sporting de nieuwe koploper in de Primeira Liga.

Freiburg - Hamburger SV 0-0, Málaga - Levante 0-0

Rick van Drongelen bleef de hele wedstrijd op de bank bij Hamburger SV. Hij zag zijn ploeg een doelpuntloos gelijkspel boeken tegen Freiburg. De beide laagvliegers schieten hier weinig mee op. HSV blijft vijftiende, Freiburg is de nummer zestien in de Bundesliga. In de Primera Division boeiden Málaga en Levante bepaald niet. Ook daar bleven doelpunten uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen