Beugelsdijk zinspeelt op contractverlenging bij ADO Den Haag

Beugelsdijk zinspeelt op contractverlenging bij ADO Den Haag

1 december 2017 – Tom Beugelsdijk staat erg positief tegenover een langer verblijf bij ADO Den Haag. Het contract van de geliefde verdediger loopt aan het einde van dit seizoen af. Beugelsdijk heeft ook het geluk dat de liefde van twee kanten lijkt te komen."Ja, ik heb ook gelezen dat de club met mij door wil. En daar ben ik hartstikke blij mee", zegt Beugelsdijk tegen Omroep West. "Hoe ik er zelf in sta? Heel positief natuurlijk. In een relatie zeggen ze altijd: als er ergens een breukje zit, dan komt dat nooit meer goed. Maar die breuk hebben ADO en ik nog nooit gehad. Dus ik ga vol liefde en goede moed het gesprek in met de club."

Beugelsdijk moet komend weekend het competitieduel met FC Groningen aan zich voorbij laten gaan. De verdediger raakte op de training geblesseerd. "Ik ging mee met een corner, de bal sloeg af en ik wilde een actie maken. Maar ik maakte een gekke beweging en op een gegeven moment voelde ik wat steken in mijn hamstring."

Van een scheurtje is geen sprake. "Maar we gaan nog wel naar het ziekenhuis om het te laten onderzoeken. We hopen dat het een verkramping is. De pijn die ik nu voel, blijft er maar zitten. Het lijkt net alsof ik de hele dag kramp heb."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 16 februari 2020

  2. zaterdag 15 februari 2020