Onana: "Bondscoach Kameroen zet land tegen ons op"

1 december 2017, 16:17

Andre Onana vindt dat de bondscoach van Kameroen het land tegen internationals opzet. Volgens keuzeheer Hugo Broos wil de doelman van Ajax niet meer voor zijn vaderland uitkomen, maar een zeer open Onana weerlegt dat. "Niemand snapt waarom hij dat doet."

Onana zegt dat Broos zelf besloot de doelman niet meer te selecteren. De Ajacied is niet de enige, zegt hij. "Ik kan niet zeggen dat hij een leugenaar is, maar als je met hem praat zegt hij tegen je dat hij je niet meer selecteert. Maar op een persconferentie vertelt hij dat je niet meer voor het land uit wilt komen", zegt Onana tegen FOX Sports.

"Dan worden mensen boos. Maar ik heb dat nooit gezegd. En dat is niet alleen met mij gebeurd. Ook met twee andere spelers, misschien wel meer. Dat is waarom spelers besluiten om niet meer te gaan. Het is een hele goede trainer, maar soms zegt hij dingen zoals dit. Ik vind dat je dat niet moet zeggen. Het is raar voor mij en iedereen."

In zijn verhaal is Onana opvallend open. "Als hij me niet nodig heeft, is dat geen probleem. Het is niet iets waar ik bang voor hoef te zijn. We moeten allemaal eerlijk zijn. Als ik niet wil spelen, besluit ik dat ik niet ga spelen. Liegen hoeft niet, over mij, mijn team en andere spelers. Hij zet ons land tegen ons op. Hij is daar drie of vier jaar, wij komen daar vandaan. Wij hebben meer problemen na hem..."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen