Spektakel bij Nuytinck, Genoa wint en ontmoet nu Juventus

30 november 2017, 23:22

Udinese heeft in de Coppa Italia met spectaculaire cijfers gewonnen van Perugia uit de Serie B. In het Stadio Friuli werd het maar liefst 8-3, waardoor de club uit Udine zich bij de laatste zestien meldt, waar SSC Napoli wacht. Bij Geona - Crotone waren er een stuk minder doelpunten, maar ook daar won de thuisploeg (1-0). Juventus is volgende tegenstander.

Udinese - Perugia 8-3

Het duel tussen Udinese en Perugia in de Coppa Italia is er een dat de aanwezigen nog lang zal heugen. Het onderonsje eindigde namelijk in een 8-3 overwinning voor de ploeg van Bram Nuytinck. De Nederlander zag vooral dat Maxi López voor zijn ploeg enorm op dreef was. De Argentijn nam met vier treffers de halve productie van Udinese voor zijn rekening, al mag daarbij aangetekend worden dat er twee strafschoppen tussenzaten. Vooral in de tweede helft vielen er goals in overvloed, aangezien de ruststand 'slechts' 3-1 was.

Genoa - Crotone 1-0

De aanwezige fans in Genua zagen slechts een doelpunt in plaats van elf, maar de treffer mocht er zeker wezen. Francesco Migliore controleerde tien minuten na rust een afgeslagen hoekschop met zijn borst, waarna hij de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in de korte kruising knalde.