Anderlecht wordt in 2017 nog overgenomen, er zijn drie opties

30 november 2017, 22:45   Bijgewerkt: 30 november 2017, 23:22

Het is zo goed als zeker dat RSC Anderlecht spoedig wordt overgenomen. De vraag is alleen nog: door wie? Drie serieuze kandidaten hebben zich gemeld voor de regerend kampioen van België. De Raad van Beheer hoopt er vaart achter te zetten en nog in 2017 de overname vast te leggen, zo laat het weten in een persbericht.

"De beheerders van de club zijn vanavond in kennis gesteld van de belangstelling van verschillende partijen voor de gedeeltelijke en/of volledige aankoop van de club", zo luidt het. "De Raad Van Bestuur heeft tevens de wens uitgedrukt om het dossier af te werken voor het einde van het jaar 2017."

De drie kandidaten zijn volgens Sporza zakenman Paul Gheysens, Alisjer Oesmanov en een steenrijke oligarch wiens naam nog niet bekend is. De eerste twee namen zijn echter al opmerkelijk genoeg. Gheysens is namelijk al eigenaar van FC Antwerp. De verwachting is dat hij die club zal overdragen aan zijn zoons. Oesmanov is ook geen onbekende naam, hij is namelijk al grootaandeelhouder van Arsenal. Hij bezit zo'n dertig procent van de aandelen van The Gunners.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen