Bogers panikeert niet ondanks blessuregolf: "Brede selectie"

30 november 2017, 18:59

Het zag er vorige week vrijdag allemaal zo geweldig uit voor NEC. Na de winst op Jong Ajax hadden de Nijmegenaren een voorsprong van zeven punten op de rest. Maar een nederlaag tegen Telstar en blessures van Mohamed Rayhi, Ted van de Pavert, Arnaut Groeneveld en Guus Joppen doen de wereld er toch even anders uitzien. Toch is er geen paniek bij trainer Adrie Bogers.

"Het wordt even puzzelen morgen, maar we hebben gelukkig een brede selectie en hebben spelers die klaar zijn om te starten. Ik merk dat ze gretig zijn en ben ervan overtuigd dat ze er tegen FC Dordrecht zullen staan. Het is een mooie uitdaging voor ze en we gaan vol voor de overwinning", zo vertelt hij op de clubwebsite.

"Ik heb veel wedstrijden van FC Dordrecht gezien en de laatste wedstrijden zie je duidelijk dat ze zich als ploeg terugtrekken", vervolgt Bogers. "Voor ons ligt de uitdaging om de ruimte te vinden en er gebruik van te maken door middel van een individuele actie."

Bij de tegenstander aast trainer Gérard de Nooijer op revanche na de 3-0 nederlaag tegen Ajax. "Want we hadden er iets meer van verwacht. Maar de weken ervoor was het wel goed. Het is moeilijk om een stabiele serie neer te zetten, we zijn nog te wisselvallig. We werken er hard aan om dat weg te halen. Ik vind nog steeds dat wij met dit elftal de play-offs moeten halen. Dat is en blijft de doelstelling", aldus de coach tegenover RTV Rijnmond.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen