[SPANJE] Ontslag Ayestarán, Rakitic mist Neymar niet direct

30 november 2017, 13:39

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

Las Palmas ontslaat weer coach

Las Palmas heeft coach Pako Ayestarán Barandiarán ontslagen. De 54-jarige Spanjaard werd medio september aangesteld als opvolger van de aan de kant gezette Manolo Márquez, maar onder zijn leiding verloor Las Palmas zeven van haar laatste negen officiële wedstrijden. Las Palmas bereikte woensdag ondanks een 2-3 nederlaag tegen Deportivo la Coruna de laatste zestien in de beker (uit had het met 1-4 gewonnen), maar dat was voor Ayestarán niet voldoende om zijn baan te behouden. Assistent-trainers Paquito Ortiz en Rafa Cristobal nemen voorlopig de honneurs waar. (Clubwebsite)

Rakitic: "Meer balans zonder Neymar"

Neymar verruilde FC Barcelona afgelopen zomer voor een recordbedrag van 222 miljoen euro voor Paris Saint-Germain. Ivan Rakitic vindt niet dat Barça er na het vertrek van de Braziliaanse smaakmaker op achteruit is gegaan. "Als ik een toverstaf had gehad, had ik hem teruggehaald. Hij is het type speler dat je graag in je team hebt", aldus Rakitic. "Aan de andere kant doen we het uitstekend zonder hem. We hebben ons systeem aangepast en hebben nu meer balans, al is er nog ruimte voor verbetering." (El Mundo Deportivo)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen