[ITALIË] Juve zonder Mandzukic, Rossi op weg naar Genoa

30 november 2017, 17:58

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje.

Juventus zonder Mandzukic en Höwedes

Gonzalo Higuaín is inderdaad fit voor de topper tussen Juventus en SSC Napoli van vrijdagavond, maar er zijn wel personele problemen voor de Oude Dame. Op de laatste training zag Juventus-coach Massimiliano Allegri spits Mario Mandzukic en verdediger Benedikt Höwedes afhaken. Voor Juventus is het een ontzettend belangrijk duel, dat absoluut niet verloren mag worden. De club uit Turijn staat namelijk derde in de Serie A, op vier punten van Napoli.(Officiële kanalen)

Rossi op weg naar Genoa

Giuseppe Rossi staat op het punt een contract tot het einde van dit seizoen te tekenen bij Genoa, de huidige nummer zeventien van de Serie A. De 30-jarige aanvaller ondergaat donderdag een medische keuring bij de oudste profclub van Italië. Rossi was transfervrij nadat hij afgelopen zomer geen nieuwe verbintenis kreeg bij Fiorentina. De dertigvoudig Italiaans international liep in zijn loopbaan meermaals een zware knieblessure op. (Gianluca di Marzio) 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen